Toisen Expo-päivän lounaskokemus haettiin Meksikon paviljongista. Ulkona oli baari, josta sai pientä purtavaa ja paviljongin yläterassilla ruokaravintola.
Pikkupurtavaa
Kattoterassiravintola Besame Mucho
Alkupala: katkarapuja ja vesimelonia upotettuna liiankin voimakkaan makuiseen kastikkeeseen.
Puolison alkupalana tonnikalatoastit, parempi valinta tällä kertaa.
Pääruokana lihapihviä. Minua ensin kammoksutti punainen väri, mutta liha oli kyllä oikein murkaa ja hyvin marinoitua.
Jälkiruoaksi margaritat.
Arvokkain reissussa syömämme ruoka, tarjoilijoita ja henkilökuntaa pörräsi vuorotellen pöytien luona sekaantumiseen asti eli pääruokamme eivät vielä olleet edes tulleet kun jo kysyttiin, että otatteko kahvia tai jälkiruokaa. En ehkä menisi toiste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti